Free shipping on $35+ Use code: FREESHIP

  • Load image into Gallery viewer, Dot Markers (8 Pack)
  • Load image into Gallery viewer, Dot Markers (8 Pack)
  • Load image into Gallery viewer, Dot Markers (8 Pack)
  • Load image into Gallery viewer, Dot Markers (8 Pack)
  • Load image into Gallery viewer, Dot Markers (8 Pack)
  • Load image into Gallery viewer, Dot Markers (8 Pack)
  • Load image into Gallery viewer, Dot Markers (8 Pack)
  • Load image into Gallery viewer, Dot Markers (8 Pack)
Dot Markers (8 Pack)
Dot Markers (8 Pack)
Dot Markers (8 Pack)
Dot Markers (8 Pack)
Dot Markers (8 Pack)
Dot Markers (8 Pack)
Dot Markers (8 Pack)
Dot Markers (8 Pack)

Dot Markers (8 Pack)

Regular price
$16.99
Sale price
$16.99
Regular price
$18.99
Sold out
Unit price
per 

Details:

Big Fun for Little Hands! Comes with 8 fun coloring dot markers to inspire creativity.

Looking for a fun way to introduce your little kids to paint with markers? Doodle Hog washable paint markers are the perfect choice! Our dauber markers are designed to fit all hand sizes from toddlers to adults. And with this dot marker fun colors to choose from, creating colorful designs with this marker set!

Not only will you get 8 coloring markers with your order, you will also gain access to our 101 Easy Dot Marker Activities PDF. Just print and go! Perfect for practicing fine motor skills and so many more early education concepts!

Kid-Tested. Expert-Approved. Dab and Dot Markers are loved by children and early childhood experts alike!

Doodle Hog washable dauber markers have been given the stamp of approval by not only children, but by the people most concerned about their educational and developmental progress.

Parents love them because they are built to last - even if kids get a bit rough or forget to put the top back on.

Educators love them because they provide an easy, fun, and MESS-FREE way to teach kids core concepts.

Pediatric therapists love them because their easy-grip feature make it super easy for kids to practice and master fine motor skills.

Fun Colors, Safety Features, and Ergonomic Design Hours of Safe Fun!

Customers All Over America Are In Love With our Dot Markers. You Will Be Too!

 



  • Created With Your Child In Mind! Doodle Hog dot markers set have a simple twist-off cap, 8 colors and an “easy grip” feature built in compare to other dauber markers. The reinforced tip won’t dry out and is built to withstand dabs, dots and doodles – perfect for little fingers and BIG imaginations!
  • Easy to Use No-Leak Design: Our washable coloring dot markers have a larger sponge tip, so the nontoxic, colorful paint for kids flows more easily and steadily but without the leaks that come from using other paint markers
  • Perfect For Kids - When it comes to arts & crafts, kids need supplies that they can grip, so we make our do a dot art markers to easily fit into their little hands
  • Educational Dauber markers have found their way into the hands of teachers, educators, and speech and language pathologists alike because they proved to be an easy mess free way of teaching core concepts.
  • Free Gift With Purchase Order today for creating preschool art in school or at home or as art set gifts for kids and get a special downloadable free dot markers activity book!

 

Frequentry Asked Question

1. Are these washable from clothing?

Ans. Yes, these are water based and will wash off from clothing.

2. If I buy this as a gift can they still download the free activity sheets?

Ans. Yes. They can download the free activity sheets anytime. If they face any problem to download the sheets, please send us at emily@doodlehog.com

3. Are these non toxic?

Ans. Yes Doodle Hog dab and dot markers are nontoxic.

4. Would you be able to sprinkle glitter on afterwards and it stick or would it dry too quickly?

Ans. It would dry too quickly.

5. It seems in the video that the top of the marker is being twisted before the marker is turned over to make the dot on the paper. Is this true?

Ans. You have to first take off the marker's cap before using it.

6. Can these be refilled ?

Ans.These are not refillable markers.

7. Do these work on poster board?

Ans. Yes. They let out a lot of liquid so they should work fine on a poster board.

8. ounces per bottle?

Ans. Each marker has 2 fl. oz. of ink.

Additional Details:

Good to Know:

Color Recognition

Easy to Use

Non-Toxic

Reusable Packaging

Teacher Recommended

Washable

Play is OKAY! This is how we like to play

Questions we get asked

Shipping and Returns

Shipping

Products ship within 1-2 days of order placed. Shipping calculated at checkout.

Happiness guaranteed

We want your kids to LOVE their experience with our products. If, for any reason, you’re not happy with your purchase, let us know and we’ll give you a full refund.

Customer Reviews

Based on 577 reviews
81%
(467)
9%
(54)
10%
(56)
0%
(0)
0%
(0)
M
Monis
They look great!

Will give them to the LO for their birthday, but these look great

S
Sheila Ozmina
washable dabs and dots

Great--especially for toddlers-b4 fnger painting experiences. CAN'T paint the dog with these!

F
Fabiola mercado
Compra satisfactoria

F�cil para usar, mi hijo quedo fascinado

A
Amy E Ott
Ok quite different than the usual ordinary markers

These were good for my tot although she used them for more than the dots provided in the coloring books, you can use them for much more but they will leak if you press too hard.

S
Sunnypenny
Just what I was looking for!

My 15 month grandson is able to easily use these. Very pleased

Designed With Love

Easy and Safe

Fast Delivery

Happiness Guaranteed